AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlanılan insanı görmek

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında hoşlanılan insanı gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan birini görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan çocuğu görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşgeldin etmek yatırımlarının kar getireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında senden hoşlanan birini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında hoş koku duymak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir