AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlanılan birini görmek

Kahve falında hoşlanılan birini görmek

Kahve falında hoşlanılan birini görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan birini gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında hoşlanılan çocuğu görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Kahve falında benden hoşlanan birini görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında hoş koku duymak isteklerini yerine getireceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında senden hoşlanan birini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlanılan kızı görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir