AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek işlerin düşeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, şeytanın aklına uyacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, borçlarının ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında hoş koku görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşgeldin yazısı görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında senden hoşlanan birini görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında hoş koku duymak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir