AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlanılan kızı görmek

Kahve falında hoşlanılan kızı görmek

Kahve falında hoşlanılan kızı görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlanılan kızı gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında hoşlanılan kızı görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında benden hoşlanan birini görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlanılan çocuğu görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoş koku görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, edilen duaların kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir