AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığının elini tutmak

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak eğlenceli günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, muradın gerçekleşeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak işlerine dört elle sarılacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birinin elini tutmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir