AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandın kişiyi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle oturmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle öpüşmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir