AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı insanı görmek

Kahve falında hoşlandığı insanı görmek

Kahve falında hoşlandığı insanı görmek kişinin yasa düşeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı insanı gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında hoşlandığı insanı görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın insanı görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın erkekten hoşlanmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birinden hoşlanmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir