AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin annesini görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek zor durumlara düşüleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir