AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kısmetin açılacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak rahat bir hayat sürüleceğine, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir