AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak büyük kazançlar sağlanılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, onlardan fayda göreceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek haksızlıklara uğranılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, geçiminin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek yepyeni biri haline geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek onu isyan noktasına getireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir