AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, pişman olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek borçlarının ödeneceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evinde görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gitmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek iyileşeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, ekmek bulamayacağına delalettir.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin evine gitmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek hedeflerini gerçekleştireceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir