AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığı kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığı kişiyi görmek hayatının zaferlerle dolacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle oturmak alım gücünün artacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek büyük kazançlar sağlayacağına, çok zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir