AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin annesini görmek daima ona hürmet göstereceğine, ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişi görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir