AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, çok daha mutlu olunacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, herkesten ileriye gideceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kişilerle tanışmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle tanışmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak kolaylığa kavuşacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle öpüşmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir