AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ıslanmak

Kahve falında hortumla ıslanmak

Kahve falında hortumla ıslanmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslanmak gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında hortumla ıslanmak ileriye gideceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla ıslandığını görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ıslandığını görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak diploma ve meslek sahibi olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslandığını görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir