AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla evi temizlemek

Kahve falında hortumla evi temizlemek

Kahve falında hortumla evi temizlemek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla evi temizlemek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında hortumla evi temizlemek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla ev sulamak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında hortumla evi sulamak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla ev yıkamak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında evi hortumla yıkamak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla evi yıkamak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında bir ev temizlemek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işarettir.

Kahve falında ev temizlediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir