AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ev temizlemek

Kahve falında bir ev temizlemek

Kahve falında bir ev temizlemek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, refah içinde olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında bir ev temizlemek gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında birinin ev temizlediğini görmek çoluk çocuğa karışacağına, yüzünde güller açacağına işaret eder.

Kahve falında su basan evi temizlemek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir evi temizlemek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ev temizlemek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir ev temizlemek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boş evi temizlemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ev temizlemek silmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında hortumla evi temizlemek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir