AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla duvar sulamak

Kahve falında hortumla duvar sulamak

Kahve falında hortumla duvar sulamak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında hortumla duvar sulamak gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Kahve falında hortumla duvar sulamak fakirleşeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla bahçe sulamak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla yerleri sulamak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla ev sulamak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla toprak sulamak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla evi sulamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir