AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah su hortumu görmek

Kahve falında siyah su hortumu görmek

Kahve falında siyah su hortumu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah su hortumu gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah su hortumu görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah hortum görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında siyah rüzgar hortumu görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına inanılır.

Kahve falında hortumdan su içmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla su akıtmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hortum ve su görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun su hortumu görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir