AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınada gemide olmak

Kahve falında fırtınada gemide olmak

Kahve falında fırtınada gemide olmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında fırtınada gemide olmak gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek korkularının üzerine gideceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtınada gemi görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Kahve falında fırtına ve gemi görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında fırtınada gemide olmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide fırtına görmek düşünceli ve dalgın olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasırga fırtına görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet eder.

Kahve falında denizi fırtınalı görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir