AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yemlemek

Kahve falında horoz yemlemek

Kahve falında horoz yemlemek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulur.

Kahve falında horoz yemlemek gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Kahve falında horoz yemlemek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan yemlemek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun yemlemek başının hiç dara düşmeyeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv yemlemek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında inek yemlemek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Kahve falında tavuk yemlemek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavukları yemlemek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yemlemek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir