AnaSayfa / Genel / Kahve falında horlama sesi duymak

Kahve falında horlama sesi duymak

Kahve falında horlama sesi duymak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında horlama sesi duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında horlama sesi duymak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horlama duymak eline yüklü miktarda para geçeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hor ve hakir görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında birini hor görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında hor görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında hor görülmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birini horlarken görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horlayan görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir