AnaSayfa / Genel / Kahve falında horlayan görmek

Kahve falında horlayan görmek

Kahve falında horlayan görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında horlayan gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında hor ve hakir görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında birini hor görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birini horlarken görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hor görülmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında horusuun gözünü görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında horlama duymak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü hortlamış görmek huzurunun eski haline döneceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horlayan görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir