AnaSayfa / Genel / Kahve falında horlama duymak

Kahve falında horlama duymak

Kahve falında horlama duymak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kazancının epey düşeceğine delalet eder.

Kahve falında horlama duymak gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında horlama duymak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Kahve falında horlama sesi duymak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horusuun gözünü görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hor görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Kahve falında horlayan görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini horlarken görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü hortlamış görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında hor ve hakir görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir