AnaSayfa / Genel / Kahve falında hor görmek

Kahve falında hor görmek

Kahve falında hor görmek rahat yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hor gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Kahve falında birini hor görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında horlama sesi duymak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hor görülmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birini horlarken görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü hortlamış görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Kahve falında hor ve hakir görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horusuun gözünü görmek başarısının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hor görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir