AnaSayfa / Genel / Kahve falında hor ve hakir görmek

Kahve falında hor ve hakir görmek

Kahve falında hor ve hakir görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Kahve falında hor ve hakir gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında hor ve hakir görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında hakir görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında hakir görülmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında horlama duymak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini horlarken görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hortlamış görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Kahve falında horlama sesi duymak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini hor görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir