AnaSayfa / Genel / Kahve falında hor görülmek

Kahve falında hor görülmek

Kahve falında hor görülmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, önemli işlere imza atacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, rahata erileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hor görülmek gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Kahve falında hor görülmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini horlarken görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü hortlamış görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hor görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hor ve hakir görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, para ve zaman ayıracağına inanılır.

Kahve falında horlama sesi duymak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye inanılır.

Kahve falında birini hor görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında horlayan görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir