AnaSayfa / Genel / Kahve falında horusuun gözünü görmek

Kahve falında horusuun gözünü görmek

Kahve falında horusuun gözünü görmek işlerin kapanacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horusuun gözünü gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında horusuun gözünü görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında hor ve hakir görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında horlama duymak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini horlarken görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birini hor görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horlayan görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında horlama sesi duymak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü hortlamış görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir