AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden azar işitmek

Kahve falında anneden azar işitmek

Kahve falında anneden azar işitmek onlarla ayrı düşeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işten yana şansının açık olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneden azar işitmek gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında annesinden azar işitmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında anneden azar işitmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hocadan azar işitmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmeninden azar işitmek maddi olarak güç kazanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden azar işitmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komutandan azar işitmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdüründen azar işitmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir