AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden azar işitmek

Kahve falında sevgiliden azar işitmek

Kahve falında sevgiliden azar işitmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden azar işitmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Kahve falında sevgiliden azar işitmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında azar işitmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden azar işitmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, hayattan daha zevk alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasından azar işitmek iş hayatında terfi alınacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Kahve falında patronundan azar işitmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komutandan azar işitmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, daima afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden azar işitmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında amirden azar işitmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir