AnaSayfa / Genel / Kahve falında hizmet etmek

Kahve falında hizmet etmek

Kahve falında hizmet etmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hak yemeyeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, temize çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hizmet etmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Kahve falında mürşide hizmet etmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde hizmet etmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına hizmet etmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya hizmet etmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hizmet edildiğini görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye hizmet etmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir