AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde hizmet etmek

Kahve falında düğünde hizmet etmek

Kahve falında düğünde hizmet etmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde hizmet etmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında düğünde hizmet etmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babaya hizmet etmek borçlarının artacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek artık hayatının bir düzene gireceğine, hayatına bakacağına tabir olunur.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın hizmetçi görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona hizmet etmek haram mala, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir