AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına hizmet etmek

Kahve falında başkasına hizmet etmek

Kahve falında başkasına hizmet etmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, zenginleşeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına hizmet etmek gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek yeni çalışmalara girişileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mürşide hizmet etmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hizmet edildiğini görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaya hizmet etmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye hizmet etmek hayallerinin gerçek olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek umutların biteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir