AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir araya gelmek

Kahve falında bir araya gelmek

Kahve falında bir araya gelmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Kahve falında bir araya gelmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da ufak tefek olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek işinden ve ekmeğinden olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Kahve falında bacaklarının arasından kan geldiğini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir araya gelmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle bir araya gelmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bacak arasından kan geldiğini görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavan arasına çıkmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Kahve falında aras nehrini görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir