AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı arabada gitmek

Kahve falında hızlı arabada gitmek

Kahve falında hızlı arabada gitmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, parasız kalmaya, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, ümitlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı arabada gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında arabayla çok hızlı gitmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabayla hızlı gitmek can derdine düşeceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı giden araba görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı giden arabada olmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı arabada gitmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arabada çok hızlı gitmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında hızlı giden arabaya binmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında arabada hızlı gitmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir