AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka ördüğünü görmek

Kahve falında hırka ördüğünü görmek

Kahve falında hırka ördüğünü görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, onları gücendireceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırka ördüğünü gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Kahve falında hırka ördüğünü görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hırka örmek kişinin rahat nefes alacağına, tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden hırka almak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi hırka giymek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının hırkasını giymek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine inanılır.

Kahve falında hırka yıkamak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında hırka çıkarmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hırka hediye almak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir