AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka çıkarmak

Kahve falında hırka çıkarmak

Kahve falında hırka çıkarmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerin düzeleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hırka çıkarmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Kahve falında hırka çıkarmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek stres içinde günler geçireceğine, dolayısıyla geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırka çalmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına hırka vermek alım gücünün zayıflamayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hırka almak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sökülmüş hırka görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, gelirinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında gri hırka görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir