AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka çalmak

Kahve falında hırka çalmak

Kahve falında hırka çalmak kendi işinin sahibi olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hırka çalmak gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında hırka çalmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi hırka giymek parasız kalacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hırka almak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya hırkası görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hırka vermek sevinçli ve güzel bir haber almaya, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırka istemek başarının garantileneceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir