AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada kaybolmak

Kahve falında mağarada kaybolmak

Kahve falında mağarada kaybolmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mağarada kaybolmak gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında mağarada kaybolmak markasını duyuracağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada namaz kılmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, de zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mağaraya inmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Kahve falında mağarada sıkışmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulur.

Kahve falında ashabı kehf mağarasını görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mağarada yaşamak sorunların bu sayede aşılacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz mağara görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hira mağarasına girmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, heveslerinin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir