AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek

Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek

Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında hindinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uçan hindi görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında hindistan cevizi sütü içmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi ağacı görmek iflas edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi pişirdiğini görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara hindi görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindistan görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine delalettir.

Kahve falında hindi beslemek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir