AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlenmiş hindi görmek

Kahve falında temizlenmiş hindi görmek

Kahve falında temizlenmiş hindi görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş hindi gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında temizlenmiş hindi görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında hindistanda olduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hindi eti yemek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında hindinin saldırdığını görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında hindi tutmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında hindi yumurta görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi beslemek sevinçli haberlerin alınacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla hindi görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir