AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş hindi görmek

Kahve falında pişmiş hindi görmek

Kahve falında pişmiş hindi görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş hindi gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında pişmiş hindi yemek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş hindi görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük hindi görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ticarette başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi ve yavrularını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi et görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hindi görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir