AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi pişirdiğini görmek

Kahve falında hindi pişirdiğini görmek

Kahve falında hindi pişirdiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi pişirdiğini gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hindi pişirdiğini görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Kahve falında hindi inciri görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında hindi yumurtası görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hindi pisliği görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında hindi ve yavrularını görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir