AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistanlı görmek

Kahve falında hindistanlı görmek

Kahve falında hindistanlı görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindistanlı gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Kahve falında horoz ve hindi görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz hindi görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi hindi görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindiler görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi kesildiğini görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında ölü hindi görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde hindi görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir