AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz hindistan cevizi görmek

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, konforunun artacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dinde tartışmaya, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında toz hindistan cevizi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kalbinin küt küt edeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindistan cevizi sütü içmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hayat boyu desteği olacağına inanılır.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, küslükleri gidereceğine yorulur.

Kahve falında hindistan cevizi kırmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi almak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir