AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hindi görmek

Kahve falında siyah hindi görmek

Kahve falında siyah hindi görmek düşünmeden adımlar atayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, tövbe etmeden vefata, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah hindi gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah hindi görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü hindi görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindistan cevizi kırmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında hindinin öldüğünü görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, işlerin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek şansızlığın kırılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işaret eder.

Kahve falında hindi satın almak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir