AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi kesildiğini görmek

Kahve falında hindi kesildiğini görmek

Kahve falında hindi kesildiğini görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi kesildiğini gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Kahve falında hindi kesildiğini görmek sorunsuz geçeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı hindi görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara hindi görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü hindi görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş hindi yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir