AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi yolmak

Kahve falında hindi yolmak

Kahve falında hindi yolmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, maddi zarar edeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hindi yolmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında hindi yolmak üzüntülü günler yaşanacağına, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hindistan görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında hindi yakalamak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hem itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında tüysüz hindi görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistanı görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında hindi boynu görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi eti almak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir