AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı hindi görmek

Kahve falında canlı hindi görmek

Kahve falında canlı hindi görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, helal kazanca sahip olunacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı hindi gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında canlı hindi görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında hindi ve civciv görmek çok zor bir duruma düşeceğine, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi pisliği görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında hindiyle konuşmak sıkılacağı bir haber almaya, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi ağacı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında hindi avlamak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış hindi yemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir