AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi pisliği görmek

Kahve falında hindi pisliği görmek

Kahve falında hindi pisliği görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, yüzünün hep güleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, masa başı bir işe gireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına alamet eder.

Kahve falında hindi pisliği gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Kahve falında hindi pisliği görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü hindi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, işinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında hindistanı görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında hindistanlı görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında hindistanda olmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi hindi görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Kahve falında hindi ayağı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında erkek hindi görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir